Lézeres arcfiatalítás – a legkorszerűbb non-invazív arcplasztika

3D és 4D arcfiatalítás

A 3D és 4D arcfiatalítás három illetve négy különböző lézeres esztétikai kezelési mód egyedülálló kombinációja, amelyek összehangolt alkalmazásával a leghatékonyabban vehetjük fel a küzdelmet az arcbőr öregedése ellen.

A 3D és 4D arcfiatalítás non-invazív lézeres arcplasztika, amely az arc külső felületét és szájüreg felőli részét egyaránt kezeli. A kollagénrostok teljes mértékű összehúzódása révén időtálló volumennövelő és arcfeszesítő hatás érhető el teljesen természetes módon, vágás nélkül és injekciós készítmények használata nélkül. Felépülési idő igen egyáltalán nincs, a kezelés során jelentkező bőrpír néhány óra után el is múlik, a kezelések fájdalommentesek, érzéstelenítés sem szükséges.

A kezelés az év bármely időszakában elvégezhető , beleértve a nyári hónapokat is, mivel nem merül fel olyan nemkívánatos mellékhatások kockázata, mint például a bőr kezelés utáni hiperpigmentációja. A Fotona3D° és Fotona4D°eljárás forradalmian új, biztonságos és hatékony bőrfiatalítást jelent.

A kétféle lézer-hullámhossz (Er:YAG és Nd:YAG) és a négyféle kezelési eljárásmód együttes alkalmazása széleskörűen, négy különböző szinten hat az életkori változások ellen: a lézersugarak a bőr mélyen fekvő, középső és felszíni kötőszöveti struktúráit, illetve a bőrhibákat egyaránt javítják.

Hogyan működik a 3D és 4D arcfiatalítás?

A Fotona lézertechnika négy lépése, a SmoothLifting, a FRAC3, a PIANO és  a SupErficial technológiák összehangolt alkalmazása a leghatékonyabb eredményt garantálja az arcbőr öregedése elleni küzdelemben. A 4D kezelés valamennyit tartalmazza, a 3D kezelés a négyből az első három lépést alkalmazza, hideg fényű ablációs Er:YAG nélkül.

A SmoothLifting egy forradalmian új, non-ablatív szájüregi Er:YAG lézeres kezelés, amely irányított, enyhe szövetmelegítéssel stimulálja a kollagénrostok összehúzódását. A kollagénrostok összehúzódását eredményező azonnali hatáson túl, megindítja a kollagénállomány újratermelődését. Mindezen folyamatok a feszesség és a rugalmasság fokozódását eredményezik a kezeit szövetekben, a nazolabiális redők pedig belülről telítődnek ás kisimulnak, akár egy feltöltő injekciós kezelés után.

A FRAC3® technológia az Nd:YAG lézer olyan önindukciós, frakcionált hatásmechanizmusa és specifikus impulzus-struktúrája, amely apró, magas hőmérsékletű lokális energiatüskék megjelenését generálja. Ez a non-ablatív modalitás lehetővé teszi a mélyebb rétegek speciális bőrhibáinak kezelését, ami kiegészíti az intraorális terápia hatását, és ezzel egyidejűleg helyreálltja a fiatalos bőrszerkezetet.

Tudjon meg még többet a Frac3 technológiáról!

A Fotona3D® és Fotona4D® arcfiatalító kezelés harmadik lépésében használt egyedülálló, rendkívül hosszú impulzusidőkön alapuló Nd:YAG lézer üzemmód. A lézersugár belülről kifelé haladva biztonságos és gyors szövetmelegítést végez, az energia a szubkután struktúrák irányába továbbítódik. A PIANO® üzemmódban a lézerimpulzusok időtartama a másodperces tartományig terjed; a simító-ecsetelő technika pedig általános, szinergisztikus bőrfeszesítő hatással egészíti ki a teljes rétegű szövetmelegítést.

Hideg fényű ablációs Er:YAG lézerkezelés, amely ragyogó bőrfelszínt varázsol. A SupErficialTM eljárás a szabadalmaztatott VSP technológia segítségével tovább javítja a bőr megjelenését, enyhíti a bőrhibákat.

4 kezelés, tartós hatás

A teljes 3D és 4D arcfiatalítás négy különálló, ismételt kezelésből áll, amelyeket négy-hat hetente ismétlünk.

Csúcstechnika + biztos kezek

Kezeléseink nemcsak hatékonyak, de biztonságosak is: a kezelések technikáját bőrgyógyász és kozmetológus orvosaink, kozmetikusaink a Fotona speciális képzésén sajátították el, a csúcstechnika tehát orvosi tapasztalattal, tudással és magabiztossággal párosul.

A Genium Orvosi és Esztétikai Lézerközpont szakemberei a legkorszerűbb eljárásokat biztonsággal alkalmazzák.

Célunk szaktudásunkat a legújabb technológiák alkalmazásával kamatoztatni, ezáltal nyújtva hatékonyabb, kíméletesebb, eredményesebb orvosi segítséget. Lézeres kezeléseinket minden esetben diagnosztikai vizsgálat, állapotfelmérés előzi meg, a kezelési tervet mindig egyénre szabottan állítjuk fel.Egyénre szabott kezelés

Kezelések előtt teljes körű felmérő vizsgálatot biztosítunk, ezek alapján egyénre szabjuk a lézeres kezeléseket.Ingyenes konzultáció

A kezelést konzultáció, bőrgyógyászati állapotfelmérés előzi meg, melynek díját a 3D, 4D és TwinLight kezelések esetén beszámítjuk a kezelés árábaRészletfizetés

Fizethet kezelésenként vagy 3D, 4D és TwinLight kezeléseink esetén havi részletekben is. Részletfizetési konstrukcióink ugyancsak személyre szabottak, hogy a legoptimálisabb fizetési módot választhassa.

Vegye igénybe kezeléseinket most, és fizesse akár később, több részletben!

Jelentkezzen be vagy kérjen visszahívást!

Kérdése van? Több információt szeretne? Időpontot egyeztetne? Adja meg telefonszámát, és munkatársaink hamarosan felkeresik Önt.

  Név (kötelező)

  Telefonszám (kötelező)

  Mikor hívhatjuk?
  Kérjük, jelölje meg a napszakot vagy hozzávetőleges órát, amikor munkatársunk telefonon keresheti Önt.

  E-mail cím

  Ellenőrző mező: mennyi 5+5? Kérjük írja be a számot.

  „A 4D arcfiatalítás négy különleges lézerkezelési mód kombinációját jelenti, így a lézersugár a bőrszövetet teljes mélységében átjárja – a Fotona4D® kezelés ebben egyedülálló, eredménye is páratlan: egyaránt kezeljük a bőrfelszínt, a mélyebben fekvő irharéteget, a megfelelő területek belülről kifelé haladó feltöltésével váltjuk ki a szinergisztikus bőrfeszesítő hatást. Egyetlen kezelési alkalom során is nagyszerű eredmények érhetőek el, ugyanakkor más terápiákhoz hasonlóan a további kezelések további javulást hoznak.”

  ELŐTTE - UTÁNA

  Frakcionált Er:YAG lézeres kezelés májfoltokhoz és a bőrszerkezet javításához, előtte (balra) és 1 héttel a kezelés után (jobbra)

  Akne heges arc lézeres kezelése előtt (balra) és 3 hónappal a kezelés után (jobbra)

  Enyhe hámlasztás, előtte (balra) és 7 nappal később (jobbra)

  4D arcfiatalító lézeres kezelés előtt (balra) és 60 nappal később (jobbra)

  4D arcfiatalító lézeres kezelés előtt (balra) és 60 nappal később (jobbra)

  Enyhe hámlasztás, előtte (balra) és 7 nappal később (jobbra)

  Frakcionált bőrfiatalítás

  A frakcionált lézeres bőrfiatalítás jelentős mértékben fokozza a bőr simaságát. Kíméletes és természetes megoldás a finom vonalak és ráncok kezelésére. A szakaszosan irányított lézerfény lehetővé teszi a bőr rendkívül precíz formázását, az egyszerű korrekcióktól a mélyreható kollagén-újrastruktúrálásig.

  Ezzel a technikával a bőrfelület nagy precizitással kezelhető, illetve a lábadozási idő is sokkal rövidebb, mint a hagyományos, teljes felszínű hámlasztásnál, hiszen itt a kezelt terület körüli egészséges, kezeletlen bőr jelenléte felgyorsítja a megújulás folyamatát. Ugyanakkor a kezelés hatékonysága gyakorlatilag megegyezik a teljes felszínű hámlasztáséval.

  A terápia bármely bőrtípusra alkalmazható.

  A páciens igényeinek és a kezelt bőrprobléma figyelembe vételével módosíthatjuk a beállításokat, így a hideg, frakcionált hámlasztás szükség esetén kiegészíthető szabályozható mélységű hő leadásával is, ez a bőr felszíni rétegeiben indukál kollagén-újrarendeződést és- újratermelődést.

  A kezelés kiválóan alkalmas az arcbőr „felfrissítésére”, textúrájának javítására, apró ráncok kisimítására, a fénykárosodás jeleinek eltüntetésére, megfelelő hőhatással az arcbőr minimálisan teltebbé tételéhez, illetve akne hegek kezelésére is.

  A kezelés előtt és után 4 hétig UV sugárzás nem érheti a bőrt, a kezelés után körülbelül 3-4 napig tartó bőrpír és enyhe hámlás jelentkezik. A teljes és tartós hatás eléréséhez a kezelést javasolt 4 hetente megismételni, összesen 4 alkalommal. A kezelés hatása ugyanakkor már az első alkalom után látványos.

  TWINLIGHT™ arcfiatalítás

  A TwinLight™ arckezelés kétféle lézersugárzás előnyeit kombinálja: az első lépésben non-invazív módon serkentjük a bőrben a kollagén-képződést, majd a kezelést ablatív, frakcionált bőrrekonstrukcióval és felszínes, teljes mezős hámlasztással tesszük teljessé.

  A FRAC3® technológia az Nd:YAG lézer olyan non-ablatív, frakcionált üzemmódja és specifikus impulzus-struktúrája, amely a bőr teljes szélességében apró, termikus sérülések háromdimenziós megjelenését generálja, vágás nélkül. Ez a non-ablatív modalitás lehetővé teszi a mélyebb rétegek speciális bőrhibáinak kezelését, segíti a kollagén-újraképződést, és ezzel egyidejűleg helyreálltja a fiatalos bőrszerkezetet.

  A frakcionált lézeres bőrrekonstrukció jelentős mértékben javítja a bőr textúráját és a felszíni bőrhibákat, ugyanakkos kíméletes és természetes megoldás a finom vonalak és ráncok kezelésére. Ez a kezelési mód ablatív, tehát a lézersugárral apró, mikrométer nagyságú sebeket ejtünk a bőrben a célnak megfelelő, szabályozható mélységig.

  A kezelés utolsó, opcionális lépéseként végezhető felszíni, teljes mezős lézeres hámlasztás a bőr textúrájának és felszíni egyenetlenségeinek további javítását célozza.

  A kezelés előtt és után 4 hétig UV sugárzás nem érheti a bőrt, a kezelés után körülbelül 4-5 napig tartó bőrpír és közepes mértékű hámlás jelentkezik. A teljes és tartós hatás eléréséhez a kezelést javasolt 4 hetente megismételni, összesen 4 alkalommal. Fontos tudni, hogy a kollagén-termelő hatás késve, körülbelül 6 hónap elteltével válik teljessé.
   

  Non-ablatív arcfiatalítás

  A Nd:YAG lézer két forradalmian új, speciális beállítása és kezelési módja lehetővé teszi, hogy a bőr kollagén-termelését vágás és sebzés ejtése nélkül, non-invazív módon serkentsük, így javítva az arcbőr teltségét és feszességét.

  A FRAC3® technológia az Nd:YAG lézer olyan non-ablatív, frakcionált üzemmódja és specifikus impulzus-struktúrája, amely a bőr teljes szélességében apró, termikus sérülések háromdimenziós megjelenését generálja, vágás nélkül. Ez a non-ablatív modalitás lehetővé teszi a mélyebb rétegek speciális bőrhibáinak kezelését, segíti a kollagén-újraképződést, és ezzel egyidejűleg helyreálltja a fiatalos bőrszerkezetet.

  A PIANO® üzemmódban a lézersugár biztonságos és gyors szövetmelegítést végez ugyancsak non-invazív módon, az energia a szubkután struktúrák irányába továbbítódik. A bőr csaknem teljes vastagságának felmelegítésével a bőr feszessége látványosan javul.

  A kezelési módot a páciens elvárásainak és a kezelt problémának megfelelően választjuk ki, ugyanakkos fontos tudni, hogy a kollagén-termelő és bőrfeszesítő hatás késve, körülbelül 3-6 hónap elteltével válik teljessé, illetve ezzel a kezeléssel a felszíni bőrhibákat nem, csupán a mélyebb struktúrákat javítjuk. A kezelést követően kb. 2-3 napig tartó bőrpírral és enyhe ödéma-képződéssel számolhatunk.

   

  Teljes mezős ablatív arcfiatalítás

  Ez a kezelési mód a klasszikus „lézer peeling”, amikor a bőr teljes felszínét szabályozott mélységig távolítjuk el. A legújabb kutatások kimutatták, hogy hatékonysága csupán minimálisan jobb az újabb, frakcionált kezelésekhez képest, viszont a lábadozási idő hosszabb, és gyakrabban lépnek fel mellékhatások a gyógyulás közben.

  A páciens igényeinek és a kezelt bőrprobléma figyelembe vételével módosíthatjuk a beállításokat, így a hideg, szabályozott és beállítható mélységű hámlasztás szükség esetén kiegészíthető szabályozható mélységű hő leadásával is, ez a bőr felszíni rétegeiben indukál kollagén-újrarendeződést és- újratermelődést.

  A kezelés előtt és után 4 hétig UV sugárzás nem érheti a bőrt, a kezelés után körülbelül 7-10 napig tartó bőrpír és erős mértékű hámlás jelentkezik, a bőr felülfertőződésének megelőzésére pedig antibiotikum és herpesz elleni kezelés alkalmazása szükséges.

   

  LipLase™ ajakfiatalítás

  Teltebb ajkak tűszúrás nélkül: már nem csupán álom, hiszem az Er:YAG lézerrendszer SMOOTH® üzemmódjában a lézersugárzás vágás és sebzés nélkül ad le felületes hőenergiát, ezzel javítja a kötőszövet struktúráját, viszont megkíméli a mélyben futó ereket.

  Az ajkak belső, szájüregi, és külső felszínének egyidejű frakcionált, non-ablatív kezelésével a kötőszövetet egyszerre fiatalítjuk meg és serkentjük a kollagén újraképződést, ezáltal az ajkak teltebbé, feszesebbé, a kontúrjuk definiáltabbá válik. Ebben a régióban rendkívül sűrű az érhálózat, azonban a SMOOTH® üzemmód csupán a megfelelő mélységig végez homogén szövetmelegítést, megkímélve így a mélyben futó ereket, melyek sérülése maradandó károsodást okozhat.

  A kezelést követően csupán 2-3 napig tartó hámlás jelentkezik, az eredmény pedig 2-3 hónap után láthatóvá válik. Amennyiben korábban volt ajakherpesze, úgy herpesz elleni kezelés javasolt a kezelés előtti naptól legalább 5 napig.

   

  SmoothEye™ szemkörnyéki ránctalanítás

  Élet szarkalábak és szemkörnyéki ráncok nélkül, ez sokáig egyet jelentett az injekciós kezeléssel. Ennek ma már méltó alternatívája az Er:YAG lézerrel végzett frakcionált bőrrekonstrukciós kezelés, amellyel a szemkörnyék ráncai kezelhetőek.

  A kezelés ötvözi a frakcionált, ablatív és non-ablatív eljárásokat: a lézersugárral apró sebeket ejtünk a célzott területen, azonban a vágást hőleadás egészíti ki. Előbbivel a bőrfelszín újítható meg a ráncok megjelenésének javulásával, melyhez hozzájárul az utóbbi, kollagén-indukciós szabályozott hőhatás.

  A kezelés, jellegéből adódóan – és a kezelt terület hasonlósága miatt – ugyanígy hatékony a száj körüli radier, azaz sugárirányú, ajak felé mutató ráncok kezelésére is.

   

  páciens a geniumban

  További lézeres arckezeléseink

  Szemölcs, kinövés eltávolítása

  A bőrgyógyász szakorvos által végzett lézeres szemölcs eltávolítás helyi érzéstelenítést követően, gyakorlatilag fájdalommentesen történik.

  Anyajegy eltávolítása

  Leginkább akkor indokolt az anyajegy eltávolítás, ha gyanúsnak tűnik, ha esztétikailag vagy az elhelyezkedése miatt zavaró, például öltözködésnél, borotválkozásnál visszatérő irritációnak van kitéve. A lézeres beavatkozás előtt bőrgyógyász szakorvos vizsgálja meg az anyajegyet, a szakszerű, fájdalommentes és gyors eltávolítást követően az ép széllel kimetszett anyajegyeket minden esetben szövettani vizsgálatra küldjük.

  Akne és aknés heg lézeres kezelése

  Az aktív akne lézeres kezelése a lézersugár fotoszelektív abszorpciója és a túlműködő faggyúmirigyek felmelegítése révén enyhíti az aknés bőrgyulladás tüneteit. A nagy teljesítményű Nd:YAG lézer használatával felgyorsítható a gyógyulási folyamat, és csökken új aknés gyulladások kialakulásának lehetősége.

  Akne és aknés hegek lézeres kezelése előtt (balra) és után 3 hónappal (jobbra(

  Akne és aknés hegek lézeres kezelése előtt (balra) és után 3 hónappal (jobbra)

  Az aknés hegek lézeres eltávolítása precíz és kíméletes bőrmegújító eljárás, amelynek során az Er:YAG lézersugár a bőr legfelső mikro-rétegeiben abszorbeálódik, ennek következményeképpen pedig a heges bőrfelület elpárolog, illetve fokozódik a kollagéntermelődés. A legjobb klinikai eredményeket két komplementer, közeli infravörös hullámhossz-tartományú lézersugár (Er:YAG és Nd:YAG – TwinLight kezelés) együttes alkalmazásával érhetjük el.

  Az Er:YAG lézersugár segítségével néhány mikronnyi vastagságú bőrrétegek távolíthatóak el, melyek helyén új bőrszövet képződik. A kémiai hámlasztással és a dermabrázióval ellentétben a lézeres bőrfelszín-megújítás előnye, hogy a folyamat könnyen szabályozható.

  akne kezelése lézerrel

  Akne heg eltávolító lézeres kezelés: előtte (balra) és 2 hónappal utána (jobbra)

  A lézersugár kíméletes módon elpárologtatja az aknés hegekkel fedett bőrfelületet, így felszínre kerülnek a bőr alsóbb, ép rétegei.

  A precízen szabályozható Nd: YAG lézersugár hullámhossz biztonságos módon hatol a bőrbe olyan mélységig, ahol hatékonyan veheti célba a túlműködő faggyúmirigyeket. A fototermikus penetráció jótékony hatásai mellett az Nd:YAG lézeres akné terápia a kollagén-újrarendeződést is serkenti, ami az aknés bőr kezelésének egy fontos lépése. További részletek

  Rozácea és seprűvénák lézeres kezelése

  Míg a visszértágulatok esetében több opció kínálkozik a kezelésre (szkleroterápia vagy hagyományos illetve lézeres visszérműtét), a seprűvénák olyan vékony, egészen felületesen elhelyezkedő erek sűrű hálózata amelyeket egyértelműen lézerrel lehet a leghatékonyabban orvosolni. Részletek

  Hegek lézeres kezelése

  Az esztétikailag vagy funkcionálisan zavaró hegek átalakításának, „eltüntetésének” a legkorszerűbb és egyben legeredményesebb non-invazív módja a lézeres hegkezelés. Lézeres hegkezelés során frakcionált bőrrekonstrukciót végzünk. A kezelés célja, hogy a környező egészséges szöveti régiókat is kezeljük, nemcsak a sérült bőrszakaszt.

  Ajakhasadék Er:Yag lézer kezelés előtt és 1 hónappal később a Genium Orvosi és Esztétikai Lézerközpontban

  Ajakhasadék Er:Yag lézer kezelés előtt és 1 hónappal később a Genium Orvosi és Esztétikai Lézerközpontban

  Az egészséges bőrszakasz segít a sérült területnek „újra éledni” a fokozott kollagén és elasztin termelődés miatt, amit az orvosi lézer a legmélyebb szöveti szakaszon indít el. A hegek lézeres eltávolítása precíz és kíméletes bőrmegújító eljárás, amelynek során az Er:YAG lézersugár a bőr legfelső mikro-rétegeiben abszorbeálódik, ennek következményeképpen pedig a heges bőrfelület elpárolog, illetve fokozódik a kollagéntermelődés. A legjobb klinikai eredményeket két komplementer, közeli infravörös hullámhossz-tartományú lézersugár (Er:YAG és Nd:YAG – TwinLight kezelés) együttes alkalmazásával érhetjük el. További részletek

  Jelentkezzen be vagy kérjen visszahívást!

  Kérdése van? Több információt szeretne? Időpontot egyeztetne? Adja meg telefonszámát, és munkatársaink hamarosan felkeresik Önt.

   Név (kötelező)

   Telefonszám (kötelező)

   Mikor hívhatjuk?
   Kérjük, jelölje meg a napszakot vagy hozzávetőleges órát, amikor munkatársunk telefonon keresheti Önt.

   E-mail cím

   Ellenőrző mező: mennyi 5+5? Kérjük írja be a számot.

   

   Rólunk

   

   Fotona technológia

   

   Média megjelenések

   

   Kisokos

   
   

   Látogasson el hozzánk!