NightLase: horkolás és alvási apnoe elleni lézerkezelés

A gyors, kíméletes, biztonságos és fájdalommentes lézerkezelés, amely egyszerre javítja a páciens alvásminőségét, és enyhíti a horkolás és az alvási apnoe káros következményeit

A NightLase kezeléssel jelentős javulás érhető el az alvásminőségét illetően. Kutatások bizonyítják, hogy a NightLase lézeres kezelés jelentősen csökkenti a horkolás intenzitását, és hatékony, non-invazív kezelési lehetőséget nyújt az alvási apnoe káros következményeinek enyhítésére. A NightLase módszernél nincs szükség éjszakai segédeszközök viselésére vagy gyógyszeres kezelésre, a kezelés nem igényel előkészületeket és utógondozást sem. Olyannyira fájdalommentes, hogy sem érzéstelenítés vagy altatás alkalmazása nem szükséges a kezelések során.

Mondjon búcsút a nyugtalan éjszakáknak, a horkolásnak, a nyűgös reggeleknek!

Hogyan működik a NightLase kezelés?

A NightLase terápia során a lézersugár felmelegíti a torok és a lágy szájpad szöveteit, amelyek a beavatkozás hatására feszesebbé válnak, ennek következményeként pedig csillapodik a páciens horkolásának intenzitása, illetve csökkennek az alvási apnoe káros következményei. A kezelés valójában új kollagén termelődést vált ki, ezáltal válnak feszesebbé a torok és lágy szájpad szövetei, a levegő áramlás könnyedebb lesz, így csökken vagy teljesen megszűnik a horkolás és az alvási apnoe.

Egy NightLase® kezelés általában mindössze 30-40 percet vesz igénybe.

Az eljárás két lépésben történik: első lépésben a terület előkészítése mely során a lézersugár előmelegíti a szöveteket, második lépésben a szövetek megerősítése, szűkítése, mely során a lézer összehúzza a szöveteket az érintett területen.

abra1

A kezelés eredményeként mind a beteg, mind hozzátartozóinak mindennapjaiba visszatér a nyugodt éjszakai pihenés élménye.

NightLase ELŐTT ÉS UTÁN

befaf

 

elotte-utana-3

 

elotte-utana-2

KEZELÉS KÖZBEN

 

 

 • eredeti, szabadalmaztatott technológia
 • a legújabb felszerelések
 • speciálisan képzett szakorvosok
 • fájdalommentes kezelések
 • műtéti beavatkozás nélkül
 • magas hatékonyság

 

 

PÁCIENSEK MONDTÁK

 • A horkolásom az idő múlásával vált egyre erősebbé. Mondták mások is, hogy horkolok, de addig nem zavart, amíg aztán én is elkezdtem felébredni rá: a zajra és arra, hogy ki van száradva a szám. Kipróbáltam éjszakai tapaszt, alvást figyelő rezgő okos szerkezetet, de igazán egyik sem működött. Az én problémámat ez az orvosi lézer oldotta meg, azóta teljesen végigalszom az éjszakákat.
  CSABA, 46
 • Nem is annyira engem zavart, mint a feleségemet, szerinte éjjelente egy vaddisznócsorda támadását kellett átélnie. Az ő tanácsára vettem rá magam a kezelésre, és egyértelmű volt, hogy ezt a lézerkezelést választom amiatt, hogy gyors és nem fáj. Két kezelés után a feleségem azt mondja, hogy már ő is nyugodtan alszik mellettem.
  ATTILA, 39
 • Egyelőre az első kezelésen vagyok túl, és elmondhatom, hogy már érzem a hatását. A kezelés maga nem volt fájdalmas, utána éreztem kis bizsergő érzést, ennyi az egész.
  ELEMÉR, 47
vélemény

Egyszerű, nagyszerű és fájdalommentes

A NightLase® kezelés egy szabadalmazott, gyors, non-invazív, kíméletes eljárás, amely jelentősen javítja a páciens alvásminőségét. A terápia során alkalmazott felszíni Er:YAG lézerfény energiája csökkenti az alvási apnoe tüneteit és mérsékeli a horkolás intenzitását. A NightLase kezelés során sem segédeszközök viselésére, sem gyógyszeres kezelésre nincs szükség, a kezelés nem igényel előkészületeket vagy utógondozást, nincs felépülési idő. Gyakorlatilag teljesen fájdalommentes, a páciens mindössze meleget fog érezni a torkában, egyesek enyhe csiklandós érzésről számolnak be a kezelt területen.

 

3 kezelés, tartós hatás

A teljes NightLase terápia három különálló, ismételt kezelésből áll, amelyeket hat hetes perióduson belül ajánlott elvégezni. A második kezelést általában az első kezelés után két héttel, a harmadikat pedig a második után három héttel végezzük. A kívánt horkolásmentes állapot a kutatási eredmények szerint akár egy évig is fennmaradhat. Ezt követően ún. fenntartó kezelést végzünk pácienseink számára.

nightlase_fotona_kezelesi_statisztika

A második kezelést követően a páciensek 80%-a számolt be legalább 50 százalékos javulásról. Az átlagos javulás egy kezelés után 45%, két kezelés után 68%. (Forrás: Fotona, J. Laha 2011. vol. 1.)

Csúcstechnika + biztos kezek

Kezeléseink nemcsak hatékonyak, de biztonságosak is:  a NightLase horkolás és apnoe ellenes kezelés technikáját fül-orr-gégész orvosaink a Fotona speciális képzésén sajátították el, a csúcstechnika tehát hatalmas orvosi tapasztalattal, tudással és magabiztossággal párosul.

A TritonLife orvosai jól képzett, tapasztalt és a legkorszerűbb eljárásokat alkalmazó szakemberek.

Célunk szaktudásunkat a legújabb technológiák alkalmazásával kamatoztatni, ezáltal nyújtva hatékonyabb, kíméletesebb, eredményesebb orvosi segítséget. Lézeres kezeléseinket minden esetben diagnosztikai vizsgálat, állapotfelmérés előzi meg, a kezelési tervet mindig egyénre szabottan állítjuk fel.

Dr. Végső Péter

Fül-orr-gégész, lézerspecialista

Jelentkezzen be vagy kérjen visszahívást!

Kérdése van? Több információt szeretne? Időpontot egyeztetne? Adja meg telefonszámát, és munkatársaink hamarosan felkeresik Önt.

  Név (kötelező)

  Telefonszám (kötelező)

  Mikor hívhatjuk?
  Kérjük, jelölje meg a napszakot vagy hozzávetőleges órát, amikor munkatársunk telefonon keresheti Önt.

  E-mail cím

  Ellenőrző mező: mennyi 5+5? Kérjük írja be a számot.

  

  SÚLYOS BETEGSÉGEKKEL JÁRHAT A HORKOLÁS

  Nem pusztán nyugtalan alvás és krónikus kialvatlanság, de apnoe, magas vérnyomás, sőt szívinfarktus is lehet a hangos horkolás következménye.

  

  EZÉRT FONTOS FELISMERNI ÉS KEZELNI ALVÁSI APNOÉT

  Az alvási apnoe a mindennapokra gyakorolt káros káros hatásai mellett számos szövődményt idézhet elő, illetve megnöveli más betegségek kockázatát.

  

  5 MEGLEPŐ SZÁMADAT A HORKOLÁSRÓL

  Milyen sokan vannak a horkolók? Valóban „férfibetegség”, vagy a nőket is érinti? Tényleg olyan sok a horkolás és alvási apnoe miatt kialvatlan ember? Beszéljenek a számok.