Akne és aknés hegek lézeres kezelése

Az aktív akne lézeres kezelése a lézersugár fotoszelektív abszorpciója és a túlműködő faggyúmirigyek felmelegítése révén enyhíti az aknés bőrgyulladás tüneteit. A nagy teljesítményű Nd:YAG lézer használatával felgyorsítható a gyógyulási folyamat, és csökken új aknés gyulladások kialakulásának lehetősége.

Az aknés hegek lézeres eltávolítása precíz és kíméletes bőrmegújító eljárás, amelynek során az Er:YAG lézersugár a bőr legfelső mikro-rétegeiben abszorbeálódik, ennek következményeképpen pedig a heges bőrfelület elpárolog, illetve fokozódik a kollagéntermelődés. A legjobb klinikai eredményeket két komplementer, közeli infravörös hullámhossz-tartományú lézersugár (Er:YAG és Nd:YAG – TwinLight kezelés) együttes alkalmazásával érhetjük el.

„A legkorszerűbb és egyben legeredményesebb  módszer akne és aknés hegek kezelésére.”

Aktív akne

A nagy teljesítményű Nd:YAG lézersugár kellően mélyre irányítható a bőrben ahhoz, hogy a hőhatás révén a megnagyobbodott faggyúmirigyeket szelektíven semmisítse meg.

Aknés hegek

Az Er:YAG lézersugár segítségével néhány mikronnyi vastagságú bőrrétegek távolíthatóak el, melyek helyén új bőrszövet képződik. A kémiai hámlasztással és a dermabrázióval ellentétben a lézeres bőrfelszín-megújítás előnye, hogy a folyamat könnyen szabályozható. A lézersugár kíméletes módon elpárologtatja az aknés hegekkel fedett bőrfelületet, így felszínre kerülnek a bőr alsóbb, ép rétegei.

A precízen szabályozható Nd: YAG lézersugár hullámhossz biztonságos módon hatol a bőrbe olyan mélységig, ahol hatékonyan veheti célba a túlműködő faggyúmirigyeket. A fototermikus penetráció jótékony hatásai mellett az Nd:YAG lézeres akné terápia a kollagén-újrarendeződést is serkenti, ami az aknés bőr kezelésének egy fontos lépése.

A lézer csúcstechnológiája

A kezeléseket az orvosi lézerkészülékek legújabb generációját képviselő piacvezető Fotona géppel végezzük, amelyet az ezen a téren, nagymúltú  cég készít. A kezelés kizárólag lézeres terápiából áll, nem alkalmazunk metszést, vágást, varrást, így fájdalommentes és vérzésmentes.

A kezelés időtartama: 2 x 30-40 perc.

Akne és aknés hegek lézeres kezelése előtt (balra) és után 3 hónappal (jobbra(

Akne és aknés hegek lézeres kezelése előtt (balra) és után 3 hónappal (jobbra)

akne kezelése lézerrel

Aktív akne kezelése Fotona lézerrel: a kezelés előtt és után

akne kezelése - előtte és utána

Aknés hegek elsimítása Fotona lézerterápiával: kezelés előtt és után

akne kezelése - előtte és utána

Akné heg eltávolító lézeres kezelés: előtte (balra) és utána (jobbra)

Jelentkezzen be vagy kérjen visszahívást!

Kérdése van? Több információt szeretne? Időpontot egyeztetne? Adja meg telefonszámát, és munkatársaink hamarosan felkeresik Önt.

  Név (kötelező)

  Telefonszám (kötelező)

  Mikor hívhatjuk?
  Kérjük, jelölje meg a napszakot vagy hozzávetőleges órát, amikor munkatársunk telefonon keresheti Önt.

  E-mail cím

  Ellenőrző mező: mennyi 5+5? Kérjük írja be a számot.

  

  Rólunk

  

  Fotona technológia

  

  Média megjelenések

  

  Kisokos

  
  

  Látogasson el hozzánk!

  1146 Budapest, Thököly út 137
  Tel: 06 1 700 4422
  E-mail: esztetika@genium-med.hu