Intimlézeres kezelések

Nincs olyan testrészünk, melyet az idő múlása ne érintene. Nem akarunk megbarátkozni a ráncainkkal, ezért a kozmetikai ipar újdonságait hívjuk segítségül. Nem akarunk megbarátkozni az évek alatt sunyin felkúszó kilóinkkal, ezért egyre többet mozgunk és tudatosabb étkezési szokásokat követünk.

Az intim területek öregedését eddig csak sebészeti eljárással tudták kezelni. Az intimlézer segítségével ez most megváltozott: műtét nélkül, fájdalommentesen, immár két kezeléssel elérhető az intim részek megfiatalítása, rugalmasságának visszanyerése, az évek során múló komfort és lendület, a teljes értékű intim élet.

A szülést követően, illetve az évek előrehaladtával a hüvely optimális szerkezetét elveszítjük. A vagina veszít rugalmasságából, a hüvely kitágul, ez pedig vizelettartási problémákat is okozhat. Amellett, hogy egy aktívan élő számára mindez diszkomforttal jár, a szexuális élet megélése, továbbá önbecsülésünk is csorbát szenved. Amikor a kisajak kötőszövetes tartalma csökken, méretét is nagyobbként észleljük magukon, a külső nemi szervünk színe sötétebb lesz. Zavarba ejtő? Tegyünk ellene! Döntsük le a tabukat, amelyek útjában állnak annak, hogy teljes értékű NŐnek érezzük magunkat!

A TritonLife-ban alkalmazott lézeres eljárással a stressz inkontinencia, a tág hüvely és a hüvelyszárazság egyaránt kezelhető, továbbá a sötét színű pigmentációt megszüntetve, a kisajkak és a hüvelybemenet általános fiatalítását is végezzük.

Az intimlézer előnyei

A korábban alkalmazott műtéti kezelésekkel szemben az intimlézer alkalmazására ambulánsan, kórházi beutalás nélkül kerül sor. Mindennapi tevékenységüket az klinikán történő 15-25 perces kezelés után azonnal folytathatják. A kezelések fájdalommentesek, a páciens a hüvelyben érezhető enyhe melegségen kívül egyéb kellemetlenséget nem fog tapasztalni.

Az új technika alkalmazásával lehetőséget teremtünk a vizeletcsepegéssel, vizelettartási gondokkal küszködőknek vagy a tágabb hüvely okozta kellemetlenségektől szenvedőknek teljes értékű életet élni. Az akaratlan vizeletvesztés miatt korábban nem, vagy csak nehézségek árán folytatott tevékenységek (pl. fizikai munka, sport) újra a mindennapi élet részei lehetnek. Az esztétikai nőgyógyászat alkalmazásával megőrizhetik intim szépségüket, örömtelibb és stresszmentesebb lehet szexuális életük.

Forradalmian új nőgyógyászati lézerkezelésekIncontiLase kezelés

az inkontinencia a múltéIntimaLase kezelés

hüvelyszűkítő lézerkezelésKisajak-fiatalítás

lézerkezelés a kisajak fiatalításértHPVLase és CINLase

méhszájseb és HPV lézeres kezeléseVulvoLase

Vulvodynia lézeres kezeléseRenovaLase kezelés

a hüvelyszárazszág kezelésére

Gyakori kérdések

Minden intimlézeres kezeléseinkkel kapcsolatos kérdésére talál választ!

Mi az inkontinencia?

Inkontinenciának az akaratunktól független vizeletürítést nevezzük. Ideális esetben rendszeres időközönként akaratlagosan teljesen ki tudjuk üríteni a húgyhólyagot. Ezen kívül vizelet a hólyagból nem ürül.

A folyamatot bonyolult szabályozó mechanizmus irányítja, nem ritkák a különböző zavarok. Tünetről kell beszélnünk, hiszen a vizeletvesztés hátterében különböző kórokok állhatnak: a húgyhólyag záróizmának gyengesége, a hólyagalapot tartó kötőszövet gyengesége, hólyag falában lévő izomzat fokozott aktivitása, gyógyszerek, fejlődési rendellenességek, korábbi sebészeti beavatkozások. Sajnos a tünetekről a nők többsége nem tesz említést, akár éveken keresztül elviseli a kellemetlen helyzetet. Az akaratlan vizeletvesztés miatt lemond bizonyos tevékenységekről, betét viselésére kényszerül, életminősége romlik. Számos ok állhat annak hátterében, hogy a nők többsége nem fordul panaszával orvoshoz: szégyenérzet, ismeretek hiánya, a korábbi kezelések sikertelensége, félelem a műtéttől, a kellemetlen vizsgálatoktól.

A téli hónapokban is kellemetlen nőgyógyászati tünetek (inkontinencia, hüvelyszárazság, süllyedéses panaszok) a tavasz beköszöntével, a könnyű ruhák előkerülésével még kellemetlenebbé válnak. A családnak, barátainak sem szívesen beszél róla, miért nem vesz részt aktívabban a kerti munkákban, sportol többet a szabad levegőn?

A kíméletes és hatásos nőgyógyászati lézer segítségével tudunk segíteni gondjain! A lézertechnológia alkalmazásával lehetővé vált pácienseink jelentős részénél az inkontinencia megszüntetése műtéti beavatkozás, fájdalom és intézeti bennfekvés nélkül.

Mi az IncontiLase?

Az IncontiLase egy egyedi, szabadalmaztatott, nem műtéti ErYAG intimlézer terápiás eljárás enyhe és középsúlyos inkontinencia kezelésére. A kezelést ambuláns módon végezzük, speciális előkészületek nélkül. Mivel teljesen fájdalmatlan, érzéstelenítésre nincs szükség. A kezelés vágás, vérzés és varrás nélkül történik.

Az IncontiLase kezelés tartalmazza

 • a kezelés előtti konzultációt,
 • nőgyógyászati vizsgálatot,
 • az inkontinencia diagnosztikus felmérését,
 • két lézeres kezelést,
 • kontrollvizsgálatot,
 • és egy mellrákszűrést.

Az ErYAG lézersugár termikus hatása révén stimulálja a hüvelyfalban a kollagén újrarendeződését, új kollagén szintézisét. A kollagéntermelés fokozódása megerősíti a hüvely tartó funkcióját, megemeli a hólyagalapot, javítja a vizelettartási képességet, csökkenti, vagy megszünteti az inkontinenciát. A hüvelyhámra és a kismedencei kötőszövetre kifejtett hatás révén a normális vizelettartási funkciók visszatérnek.

Miért alakul ki hüvelyszárazság?

Panaszokat okozó hüvelyszárazság bármely életkszakaszban, de leggyakrabban a menopauza körül jelentkezhet. Az életkor előrehaladtával, a hormonszintek, főleg az ösztrogénszint csökkenésével a hüvelyhám elvékonyodik, váladéktermelő képessége csökken.

A váladéktermelés csökkenése szárazságérzetet okoz, kellemetlenné, sőt fájdalmassá teheti az együttléteket. A hüvelyszárazság mellett gyakran számolnak be pácienseink egyéb tünetekről is. Az atrófia viszketés, hüvelyi irritáció formájában jelentkezhet. A csökkent mennyiségű váladék kémhatása megváltozik: a védő hatást biztosító savas kémhatás lúgossá válik, ami csökkenti a baktériumokkal szembeni ellenállóképességet, emiatt mind gyakrabban jelentkeznek visszatérő hüvelyi és húgyúti fertőzések.

A menopauza után a nők több mint 80%-a tapasztal panaszokat okozó hüvelyszárazságot. Ez a tünetcsoport a mindennapi életben, a párkapcsolatban számos kellemetlen helyzetet teremthet.

Mi az IntimaLase?

Az IntimaLase egy egyedi, szabadalmaztatott, nem műtéti, ambulanter elvégezhető fototermikus hüvelyszűkítő ErYAG lézer terápiás eljárás. A hüvelyszűkítés fő indikációja a túl tág, laza hüvelyfal kezelése. A klinikai képet a nemzetközi szakirodalom hüvelyi relaxációs szindróma néven ismeri. A hüvely optimális szerkezetének és tágasságának elvesztése szülések után, vagy az életkor előrehaladtával következhet be. A hüvelyszűkítő kezelést ambulanter végezzük speciális előkészületek nélkül. Mivel teljesen fájdalmatlan, érzéstelenítésre nincs szükség. A hüvelyszűkítő kezelés vágás, vérzés és varrás nélkül történik.

Hüvelyszűkítés során az ErYAG lézersugár non-ablatív termikus hatása révén stimulálja a hüvelyfalban a kollagén újrarendeződését, új kollagén szintézisét. A kollagéntermelés fokozódása megerősíti a hüvelycsatorna szöveteit. A kollagén rostok újrarendeződése és neogenezise a hüvelyfal vastagságát és rugalmasságát növeli, ezáltal okozza a hüvely szűkítését, visszafiatalodását.

Mi a RenovaLase?

A hüvelyszárazság és egyéb panaszok kezelésére eddig a hormontartalmú készítmények álltak rendelkezésünkre. Ezek alkalmazásától sokan idegenkednek, illetve bizonyos állapotokban és társult betegségekben nem is alkalmazhatóak.

A RenovaLase™ egy szabadalmaztatott, non-invazív Er:YAG lézerterápiás, hormonmentes eljárás, amellyel a változókori hüvelyproblémák –a hüvelyfal elvékonyodásával járó viszkető és égető érzés, hüvelyszárazság és az ezzel járó fájdalmas együttlétek, visszatérő fertőzések és vérezgetések – hormonmentesen, hatékonyan kezelhetőek.

Miért veszítenek színükből és rugalmasságukból a kisajkak?

A titok az idő múlásában keresendő. Az életkor előrehaladtával, a női hormonok szintjének csökkenése következtében a kisajkak és a hüvelybemenet hámja veszít rugalmasságából, petyhüdtebbé válhat, elszíneződések jelenhetnek meg rajta. Az intimlézer kezelés hatására a szövetek visszanyerik rugalmasságukat, vérellátásuk jelentősen javul, a kiszáradó, elszíneződött felszín pedig visszanyeri rózsaszínes árnyalatát és bársonyosságát.

Valóban megfiatalodást jelent az intim részeken a kisajak lézerkezelése?

Ezek a sok nőt rendkívül zavaró elváltozások eddig nem voltak kezelhetők. Az intimlézer technológiával új fogalom: az intim szépség jelent meg az esztétikai nőgyógyászatban. A Fotona 2940nm hullámhosszon működő Er:YAG non-ablatív lézersugara a SMOOTH mód technológiával lehetővé teszi az intim szépség visszanyerését, a hüvelybemenet és a kisajkak hámjának felfrissítését, megfiatalítását.

Az intimlézer kezelés hatására a szövetek visszanyerik rugalmasságukat, vérellátásuk jelentősen javul, a kiszáradó, elszíneződött felszín pedig visszanyeri rózsaszínes árnyalatát és bársonyosságát. Az intim szépség nemcsak esztétikai fogalom: az intimlézer kezelés a legújabb klinikai vizsgálatok alapján eredményesen alkalmazható a menopausában jelentkező tünetegyüttes (hüvelyi szárazság, viszketés, visszatérő húgyúti fertőzések) terápiájára is.

Mennyi idő telik el a két kezelés között?

Orvosával egyeztetve fogják kiválasztani a következő kezelés időpontját, ez lehet egyénenként másképp ideális, de általában 2-4 hét telik el a két beavatkozás között.

Bármikor elvégezhető a kezelés?

Igen, bármikor, évszaktól, időszaktól vagy környezeti tényezőktől függetlenül.

Biztos, hogy nem fog fájni? Mennyire lesz kellemetlen?

Nem lesz kellemetlenebb, mint egy átlagos nőgyógyászati szűrővizsgálat, amelyre az egészsége érdekében amúgy is évente elmegy. Mindössze 15-20 percig tart, teljesen fájdalommentes, nincs vérzés, nincs varrás, nincs metszés.

Mennyi lábadozási idővel számoljak a kezelések után?

Semmivel. A kezelés 15 perces, metszésmentes, fájdalommentes, vérzésmentes és varrásmentes. Miután nincs szükség altatásra, a beavatkozást megelőző, vagy azt követő további kezelésre, a páciensek csak besétálnak a rendelőbe, majd a kezelést követően azonnal visszatérhetnek hétköznapi életükbe.

Strandolás, fürdőzés, nyaralás mikor megengedett a kezelések után?

Akár azonnal. Nyugodtan mehet strandra is, a kezelés után 5-7 nappal szabadon mehet vízpartra vagy vízbe is.

Mennyi ideig nem ajánlott a szex a kezelések után?

Általában 3 nap után, de legfeljebb egy hét után már ismét zavartalanul élvezhető az együttlét. A szexuális együttlétek minősége sokkal jobb lesz a kezelések után.

Mi igazolja a kezelések sikerességét?

A Fotona nem csak fejlesztett, de tesztelt is. Klinikai vizsgálatokat végeztek számos országban, ahol a kezeléseket alkalmazták az elmúlt évek során. Az eredmények a következőket igazolták:

 • A páciensek 97%-a értékelte a hüvelyszűkítés hatását határozottan pozitívnak az IntimaLase™ kezelést követően
 • 120 nappal az IncontiLase™ kezelést követően a páciensek 94%-a számolt be jelentős javulásról és 68%-ának szűnt meg teljesen a vizeletvesztése
 • Mellékhatással nem találkoztak egyetlen tanulmány során sem

Orvosaink

A TritonLife Medical Center és TritonLife Esztétikai Központ orvosai jól képzett, tapasztalt és a legkorszerűbb eljárásokat alkalmazó szakemberek. Célunk szaktudásunkat a legújabb technológiák alkalmazásával kamatoztatni, ezáltal nyújtva hatékonyabb, kíméletesebb, eredményesebb orvosi segítséget. Lézeres nőgyógyászati és orvosesztétikai kezeléseinket minden esetben diagnosztikai vizsgálat, állapotfelmérés előzi meg.

Orvosaink a kezelési tervet mindig egyénre szabottan állítják fel, és beszélik át részletesen pácienseinkkel. Nagy figyelmet szentelünk annak, hogy ne maradjon megválaszolatlan kérdés, és a kezeléseket követő időszakra pácienseinket a legrészletesebb tanácsokkal látjuk el.

Dr. Ghavami Mohammadali

szülész-nőgyógyász, nőgyógyászati lézerspecialista

Jelentkezzen be nőgyógyászati lézerspecialistáinkhoz!

Kérjen visszahívást! Kérdése van? Több információt szeretne? Időpontot egyeztetne? Adja meg telefonszámát, és munkatársaink hamarosan felkeresik Önt.

  Név (kötelező)

  Telefonszám (kötelező)

  Mikor hívhatjuk?
  Kérjük, jelölje meg a napszakot vagy hozzávetőleges órát, amikor munkatársunk telefonon keresheti Önt.

  E-mail cím

  Ellenőrző mező: mennyi 5+5? Kérjük írja be a számot.

  kérjen visszahívást