Szülés utáni regeneráció

Terhesség előtt és után – húzza balra és jobbra a képet

Szülés után: problémák és megoldások

Túlsúly, szétvált hasizmok, narancsbőr

Ezek rendezésének alapja a sport, a diéta. Dietetikusaink a segítenek a felszedett kilók szakszerű eltüntetésében, a nehezen lefogyható területekről pedig lézeres zsírbontással szabadítjuk meg a zsírpárnáktól. Ha a hirtelen fogyás után bőre lóg, TightSculpting lézeres kezelésünkkel azt is feszesíteni tudjuk.

 

terhesseg utan

 

Striák, pigmentfoltok, ráncok, visszerek, hegek

Az ország legkorszerűbb Fotona orvosi lágylézer készülékével forradalmian új, fájdalommentes és gyors esztétikai bőrgyógyászati kezeléseket, bőrfeszesítő kezeléseket végzünk, minden eddigi módszernél kíméletesebben, injekciók, szike és fájdalom nélkül.

Csúnyán, keloidosan gyógyuló gátsebét, vagy császármetszés hegét Neodímium/YAG lézerünkkel tudjuk vékonyítani, fájdalommentessé tenni.

 

Kitágult hüvely, vizelet inkontinencia

Nőgyógyászati lézerkészülékünkkel fájdalommentesen, műtét nélkül tudunk hüvelyszűkítő (IntimaLase) kezeléseket végezni, megszűntetjük hólyagsérvét vagy végbélsérvét. Valamint meggyógyítjuk a stressz és kevert típusú vizelet inkontinenciát (IncontiLase). IntimaLase kezeléssel a külső nemiszervek megfiatalítását tudjuk elvégezni, mely eltűnteti a pigmentációt és a hüvelyszárazságot.

 

Maradandó változások, sérülések – plasztikai korrekció

Sajnos vannak olyan mértékű maradandó változások, sérülések, melyek csak műtéttel orvosolhatók. Ilyen például a deformálódott gát, egy lézerrel nem kezelhető torzító heg, a kötény has vagy az emlők korrekciója. Intézetünk orvosai (nőgyógyász, plasztikai sebész) személyes konzultáció során felmérik és megtervezik a szükséges beavatkozást.

 

Életet adni csodás. De mint mindennek, ennek is ára van.

A várandósság ideje alatt és után a nők teste megváltozik: a hormonális változások, a nagy pocak viselése, vagy a szülés, császármetszés, majd a szoptatás során a kismamák minden porcikája óriási igénybevételnek van kitéve. A bőr és a kötőszövet maradandóan átalakul, hasizmok kinyúlnak és szétválnak, az erek kitágulnak, a külső és belső nemi szervek megváltoznak, súlyfelesleg alakulhat ki, a szoptatástól átalakulnak a mellek.

Sok édesanya szeretné a terhesség előtti formáját visszanyerni,

megszabadulni a felszedett kilóktól, a narancsbőrtől, a terhességi striáktól, pigment foltoktól, hegektől, a visszértágulattól, az arcukra tapadt fáradtság nyomaitól. Szeretné visszaszerezni bőre vagy hüvelye rugalmasságát, újra olyan mozgékonynak és csinosnak lenni, ugyanannyira élvezni testét és a házaséletet, mint a fogantatás örvendetes pillanata és a babavárás izgalmas időszaka előtt. Egyszóval szeretne édesanyaként is jó nőnek maradni.

Ezért az országban egyedülálló komplex, minden részletre kiterjedő programot hoztunk létre a terhesség utáni rehabilitációra.

 Esztétikai lézeres kezelések az ország legjobb orvosi lézerével

Alakformálás, nőgyógyászati kezelések, hegek, striák és pigmentáció kezeléseStriák, terhességi csíkok

A várandósok 70-90 százalékánál alakulnak ki a bőrön csíkok, repedések, melyek főként a has, a derék, a mellek oldalsó része és a comb területén figyelhetőek meg. Kezdetben vöröses vagy kékes-lilás színű striák jelennek meg, melyek idővel kifehérednek, a terhesség után gyöngyházfényű hegekké halványulnak. Hogyan alakulnak ki a striák, hogyan előzhetők meg, hogyan kezelhetők?Pigmentációs változások a terhesség alatt

A várandósság alatt a kismama teste kisebb-nagyobb változásokon megy keresztül. Ilyen a fokozott pigmentáció, azaz barna, piros foltok, elszíneződések megjelenése. Cikkünk a fokozott pigmentáció okait, megjelenési formáit és esetleges megelőzési, kezelési alternatíváit foglalja össze. Mint mindenre, erre is van kezelés, megoldásunk.RólunkFotona technológiaMédia megjelenésekKisokos
Látogasson el hozzánk!