IncontiLase az inkontinencia kezelésére

A vizelettartási gondok – stressz inkontinencia és kevert inkontinencia – sok nőnél okoznak kellemetlenségeket. Ezek leginkább tüsszentés, köhögés vagy nevetés esetén, illetve sportolás vagy egyéb fizikai terhelés alatt jelentkeznek. A vizelet inkontinencia bármely életkorban kialakulhat, de leginkább a kor előrehaladtával és szülést követően válik gyakoribbá a tünetek előfordulása.

Ennek kezelésére nyújt hatékony megoldást az IncontiLase intimlézeres kezelés, amelynek eredményeként a kollagénrostok újraképződnek és megerősödnek, ezáltal csökkentik, illetve megszüntetik a problémát.

Az IncontiLase egy szabadalmaztatott, non-invazív Er:YAG lézer terápiás eljárás enyhe és közepes stressz inkontinencia kezelésére, mely a neokollagenézis non-ablatív fototermikus stimulációján, a hüvelyfal és a kollagéndús endopelvic fascia feszesítésén és a kollagén zsugorításán alapul, ennek eredménye a húgyhólyag alap alátámasztása.

Az IncontiLase kezelés javallata enyhe és középsúlyos kevert és stressz inkontinencia. A kezelés hatásos, könnyedén elvégezhető és biztonságos eljárás.

 

Hogyan működik az IncontiLase?

A Fotona 2940 nm hullámhosszon működő Er:YAG non-ablatív lézersugara a szabadalmaztatott SMOOTH mód technológiával termikus hatással bír a hüvelycsatorna szövetére. Ezáltal stimulálja a kollagén újrarendeződést és az új kollagén szintézisét a vestibula és a húgycsőnyílás, valamint az elülső hüvelyfal területén.

A nekollagenézis a hüvelymukóza rétegének és az endopelvic fascia feszesítését idézi elő, így a kollagénrostok újraképződése megerősíti, alátámasztja a hólyagalapot, ezzel a páciens normál kontinencia funkciói visszatérnek.

 

Az IncontiLase egyedülálló előnye a páciensei számára

A legkiemelkedőbb előnye a kezelésnek az, hogy metszés- és gyakorlatilag fájdalommentes, emellett abláció, vágás, vérzés és varrat nélküli eljárás. A gyógyulási idő rendkívül rövid, mely időszakban nincs szükség fájdalomcsillapításra és antibiotikumos kezelésre.

Általában két kezelés ajánlott az enyhe és középsúlyos stressz inkontinencia csökkentésére. Nincs különös műtéti előkészület, vagy műtétet követő utógondozás. A páciense azonnal folytathatja a mindennapi tevékenységét.

Klinikai tanulmányok bizonyítják, hogy az IncontiLase kezelés hatásos, biztonságos és kényelmes kezelési opció enyhe és közepes stressz inkontinenciában szenvedő páciensek tüneteinek enyhítésére.

Kivételes klinikai eredmények

A klinikai tanulmányok tudományos eredményei kiváló eredményekről számolnak be:

 • a páciensek csaknem 70%-a teljesen tünetmentes 120 nap elteltével;
 • 120 nappal a kezelést követően a páciensek 94%-a számolt be jelentős javulásról és 68%-ának szűnt meg teljesen a vizeletvesztése;
 • minden akaratlan vizeletvesztési mérési paraméter javulása;
 • mellékhatással nem találkoztak egyetlen tanulmány során sem.

Mennyi idő telik el a két kezelés között?

Orvosával egyeztetve fogják kiválasztani a következő kezelés időpontját, ez lehet egyénenként másképp ideális, de általában 2-4 hét telik el a két beavatkozás között.

Bármikor elvégezhető a kezelés?

Igen, bármikor, évszaktól, időszaktól vagy környezeti tényezőktől függetlenül.

Biztos, hogy nem fog fájni? Mennyire lesz kellemetlen?

Nem lesz kellemetlenebb, mint egy átlagos nőgyógyászati szűrővizsgálat, amelyre az egészsége érdekében amúgy is évente elmegy. Mindössze 15-20 percig tart, teljesen fájdalommentes, nincs vérzés, nincs varrás, nincs metszés.

Mennyi lábadozási idővel számoljak a kezelések után?

Semmivel. A kezelés 15 perces, metszésmentes, fájdalommentes, vérzésmentes és varrásmentes. Miután nincs szükség altatásra, a beavatkozást megelőző, vagy azt követő további kezelésre, a páciensek csak besétálnak a rendelőbe, majd a kezelést követően azonnal visszatérhetnek hétköznapi életükbe.

Strandolás, fürdőzés, nyaralás mikor megengedett a kezelések után?

Akár azonnal. Nyugodtan mehet strandra is, a kezelés után 5-7 nappal szabadon mehet vízpartra vagy vízbe is.

Mennyi ideig nem ajánlott a szex a kezelések után?

Általában 3 nap után, de legfeljebb egy hét után már ismét zavartalanul élvezhető az együttlét. A szexuális együttlétek minősége sokkal jobb lesz a kezelések után.

Mi igazolja a kezelések sikerességét?

A Fotona nem csak fejlesztett, de tesztelt is. Klinikai vizsgálatokat végeztek számos országban, ahol a kezeléseket alkalmazták az elmúlt évek során. Az eredmények a következőket igazolták:

 • A páciensek 97%-a értékelte a hüvelyszűkítés hatását határozottan pozitívnak az IntimaLase™ kezelést követően
 • 120 nappal az IncontiLase™ kezelést követően a páciensek 94%-a számolt be jelentős javulásról és 68%-ának szűnt meg teljesen a vizeletvesztése
 • Mellékhatással nem találkoztak egyetlen tanulmány során sem

Kérdése van? Több információt szeretne? Időpontot egyeztetne? Adja meg telefonszámát, és munkatársaink hamarosan felkeresik Önt.

  Név (kötelező)

  Telefonszám (kötelező)

  Mikor hívhatjuk?
  Kérjük, jelölje meg a napszakot vagy hozzávetőleges órát, amikor munkatársunk telefonon keresheti Önt.

  E-mail cím

  Ellenőrző mező: mennyi 5+5? Kérjük írja be a számot.

  

  Inkontinencia: népbetegség, mely még mindig tabunak számít

  GENIUM ORVOS-ESZTÉTIKA BLOG

  A vizelet-inkontinencia olyan gyakori, mint a szénanátha. Valójában népbetegség, mégis még mindig tabu. Szinte a szexuális zavaroknál is nagyobb hallgatás övezi. Pedig az emberek 6-7%-át érinti.

  

  Intimlézer: nőgyógyászati lézeres kezeléseink

  GENIUM ORVOSI ÉS ESZTÉTIKAI LÉZERKÖSZPONT

  A stressz inkontinencia, a tág hüvely és a hüvelyszárazság egyaránt kezelhető, továbbá a sötét színű pigmentációt megszüntetve, a kisajkak és a hüvelybemenet általános fiatalítását is végezzük.

  

  5+1 tanács vizelet-inkontinencia esetére

  GENIUM ORVOSI ÉS ESZTÉTIKAI LÉZERKÖSZPONT

  Apró trükkök és praktikák, amelyekkel könnyebbé tehetjük a mindennapokat inkontinencia esetén. 5 tipp + 1 megoldás: melyiket alkalmazná?

  KÉRJEN VISSZAHÍVÁST

  Kérdése van? Több információt szeretne? Időpontot egyeztetne? Adja meg telefonszámát, és munkatársaink hamarosan felkeresik Önt.

   Név (kötelező)

   Telefonszám (kötelező)

   Mikor hívhatjuk?
   Kérjük, jelölje meg a napszakot vagy hozzávetőleges órát, amikor munkatársunk telefonon keresheti Önt.

   E-mail cím

   Ellenőrző mező: mennyi 5+5? Kérjük írja be a számot.

   TOVÁBBI NŐGYÓGYÁSZATI LÉZERES KEZELÉSEINK

   

   RenovaLase kezelés

   a hüvelyszárazszág kezelésére

   

   IntimaLase kezelés

   hüvelyszűkítő lézerkezelés

   

   Kisajak-fiatalítás

   lézerkezelés a kisajak fiatalításért

   

   HPVLase és CINLase

   méhszájseb és HPV lézeres kezelése

   

   Rólunk

   

   Fotona technológia

   

   Média megjelenések

   

   Kisokos

   
   

   Látogasson el hozzánk!